• تاریخ انتشار : 1399/09/30 - 16:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3152
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

همزمان با روز پرستار نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه با روسای بیمارستان‌ها و مدیران پرستاری برگزار شد

دکتر کریمی: جامعه پرستاری و نظام سلامت سه پیک بزرگ کرونا را مانند سه عملیات بزرگ دفاع مقدس، با شهامت و ایثارگری مدیریت کردند

به مناسبت فرارسیدن روز پرستار، نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه با روسای بیمارستان‌ها و مدیران پرستاری، به‌منظور قدردانی از تلاش‌ها و ازخودگذشتگی‌های جامعه پرستاری برگزار شد.

گالری عکس
در این نشست که 30  آذر 99 در تالار دارالفنون تشکیل شد،  شاخص‌های 10 گانه حوزه درمان و وضعیت مالی بیمارستان‌ها موردبررسی قرار گرفت.

تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در سخنان پیش از دستور، با تبریک روز پرستار گفت: روز پرستار امسال، با 30 آذر و جلسات هیئت‌رئیسه در یکشنبه‌ها مصادف شد. البته من در تمامی سال‌هایی که در بیمارستان و دانشگاه بودم این روز برایم مهم بود و مراسم روز پرستار را برگزار می‌کردم تا به‌صورت نمادین از تلاش‌های همکاران تشکر کنم. کرونا هم فصل جدیدی از زندگی را بر ما گشود و باعث شد نتوانیم مراسم روز پرستار را با جمعیت کامل برگزار کنیم. ازاین‌رو از مترون ها به‌عنوان نماینده جامعه پرستاری دعوت کردیم تا پیام و حال و هوای این جلسه را به همکاران خود در بیمارستان‌ها منتقل کنند. پرستاران مهربان و صبور ما نیز حتماً این تشکر از راه دور را از ما می‌پذیرند.

قدردانی از شهامت و ایثار مجموعه کارکنان نظام سلامت

دکتر کریمی بابیان اینکه در نظام سلامت افراد بسیاری کار و به مردم خدمت می‌کنند افزود: از بهورزی که در خانه بهداشت به مناطق دوردست خدمت می‌کند تا پرستار و پزشک، کارکنان آزمایشگاه، داروخانه و نگهبان و همه‌کسانی که به شکل‌های مختلف باشهامت و ایثارگری در نظام سلامت کار می‌کنند تشکر می‌کنم و دستشان را می‌بوسم.

نظام سلامت؛ مجموعه‌ای یکپارچه

رئیس دانشگاه نظام سلامت را نظام یکپارچه‌ای دانست  که اگر یکی از اجزا آن درست ‌کار نکند؛ خدمت مناسبی ارائه نمی‌شود گفت: از 2 اسفند که دانشگاه برای مقابله با کووید19 اعلام آمادگی کرده 10 ماه می‌گذرد و ما سه پیک بزرگ کرونا را که مانند سه عملیات بزرگ دفاع مقدس بود با تلاش جامعه پرستاری و نظام سلامت پشت سر گذاشتیم و امروز بیماران از بیمارستان‌ها به‌سلامت به خانه می‌روند.
دست‌مریزاد رئیس دانشگاه به جامعه پرستاری
رئیس دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود جامعه پرستاری را مخاطب قرار داد و گفت: واقعیت این است که در مورد پرستار و خدمات پرستاری صحبت‌ها و سخنرانی‌های بسیاری می‌شود و شعارها و جملات زیبایی را در وصف آنان بیان می‌کنند. ولی من آنچه را که می‌گویم؛ نتیجه اعتقادی است که در این 44 سال در سطوح مختلف از زمان دانشجویی و تاکنون به‌عنوان رئیس دانشگاه، با خدمات پرستاری آشنا شدم و از صمیم قلب و با همه  احساسم از کادر پرستاری بیمارستان‌ها تشکر می‌کنم و خداقوت و دست‌مریزاد می‌گویم.
دانش، هنر و عشق وجوه مختلف پرستاری
دکتر کریمی بابیان اینکه پرستاری اضلاع مختلفی دارد، به وجوه مختلف پرستاران اشاره کرد و گفت: پرستاری ترکیبی است از دانش پرستاری و هنر پرستاری که یک پرستار در طول زمان کسب می‌کند. این دانش و هنر با ضلع دیگری از گذشت، ایثار، فداکاری، مهربانی، قدرت تعامل و تحمل مشکلات و سختی‌ها ترکیب می‌شود و ما با یک پرستار هنرمند بادانش و مهربان روبرو می‌شویم. مقام یک پرستار با خدمات صادقانه، مهربانانه و ایثارگران تا جایی بالا می‌رود که حتی حضرت حافظ هم به خودش اجازه نمی‌دهد بگوید «تنت به ناز پرستار نیاز مباد» این نشان می‌دهد که حجم خدمات، ایثارگری‌ها، عشق، علم، دانش و هنر یک پرستار خوب و کامل به‌قدری است که چنین اشعاری را در مورد پرستاران نمی‌بینیم.

مدیریت، تعامل و مقاومت روسای بیمارستان‌ها در اپیدمی کووید 19

رئیس دانشگاه از تلاش‌های روسای بیمارستان‌ها نیز قدردانی کرد و گفت: به روسای بیمارستان‌ها خسته نباشید و دست‌مریزاد می‌گویم. در این ایام ما 14 فرمانده در 14بیمارستان داشتیم که در راستای خدمت به مردم آتش به اختیار بودند و اکنون‌که 10 ماه از تاریخ 2 اسفند  می‌گذرد؛ من به‌عنوان رئیس دانشگاه به روسای بیمارستان‌ها که در این مدت مقاومت و ایثار کردند و مشکلات را باروی خوش و تعامل پشت سر گذاشتند؛ بالاترین نمره را می‌دهم و براین اساس از عملکرد آنان و  همچنین سایر واحدهای دانشگاه، در گزارش هیئت‌امنا دانشگاه نیز باافتخار و تمام‌قد دفاع کردم.
افتخارات آفرینی دانشگاه حتی در شرایط سخت
دکتر کریمی با اشاره به افتخارات دانشگاه در حوزه‌های مختلف گفت: در ارزیابی‌های وزارت بهداشت، دانشگاه از 15 شاخص حوزه آموزش، در 13 شاخص بافاصله زیاد از رتبه بعد از خود، جایگاه نخست را کسب کرد؛ در حوزه بهداشت و درمان تمامی مراکز بهداشت و درمانی دانشگاه خوش درخشیدند؛ در حوزه غذا و دارو با تعامل خوب دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی و حوزه توسعه کمبودهای بیمارستان‌ها در زمینه دارو و تجهیزات تأمین شد و اگر نواقصی هم وجود دارد مربوط به کمبودهای کشوری است. در حوزه بین‌الملل نیز امسال 283 دانشجوی بین‌الملل جذب شدند و درمجموع 953 دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند. در حوزه دانشجویی نیز باوجود دکتر پورغریب جوان و فعال، در امکانات رفاهی دانشجویان و ساخت‌وساز خوابگاه‌ها رکورد خوبی ثبت‌شده؛ در حوزه پژوهش نیز دانشگاه همانند سال‌های گذشته رتبه خوبی دارد و تحقیقات هدفمند و مسئله محور انجام می‌شود. در حوزه فرهنگی اجتماعی نیز منابع خوبی از خیرین و سازمان‌های بیرون دانشگاه جذب‌شده است.

خبر خوش دانشگاه به اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان

دکتر کریمی با قدردانی از تلاش‌های معاون توسعه و مدیر مالی دانشگاه، اخبار خوش اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و فراگیران را اعلام کرد و گفت: براساس مصوبه دیروز هیئت‌امنا، پرداخت حق جذب اعضای هیئت‌علمی از ابتدای سال 99 و همچنین فوق‌العاده ویژه اعضای هیئت‌علمی از اول دی‌ماه تصویب شد.
وی از پرداخت 50 درصد فوق‌العاده ویژه کارکنان خبر داد و افزود: 50 درصد فوق‌العاده ویژه کارکنان غیرهیئت‌علمی نیز به تصویب هیئت‌امنا رسید. برای کارکنان شرکتی نیز تیم معاونت توسعه و مالی دانشگاه درحال رایزنی با شرکت‌ها هستند که دریافتی این گروه از همکاران نیز افزایش یابد.
دکتر کریمی با اشاره به مصوبات مربوط به فراگیران گفت: در سال تحصیلی پیش رو، کمک‌هزینه رزیدنت‌ها و انترن ها تا 50 درصد افزایش می‌یابد و لازم است دکتر پورغریب و دکتر نفیسی با همکاری معاونت توسعه تلاش کنند حکم فراگیران بدون تأخیر صادر شود.

تعامل معاونت درمان راهگشای مسائل

دکتر کریمی با شنیدن عملکرد درمانی دانشگاه، از تلاش‌های دکتر علامه و همکاران معاونت درمان در رصد وضعیت بیمارستان‌ها تشکر کرد و گفت: مهم‌ترین ویژگی دکتر علامه، تعامل و همکاری با سایر حوزه‌هاست. کاهش بار بیماران در بیمارستان‌ها نیز نشان می‌دهد فشار کار به حوزه بهداشت منتقل‌شده است.
احساس آرامش در دانشگاه؛ با پرداخت منظم به مجموعه کارکنان
رئیس دانشگاه پس از شنیدن گزارش مالی واحدهای درمانی دانشگاه با قدردانی از معاون توسعه و مدیر مالی دانشگاه و دیگر اعضای هیئت‌رئیسه گفت: اگر تلاش، دوندگی و هماهنگی حوزه معاونت توسعه و مالی با سایر واحدها نبود این احساس آرامش در دانشگاه حاکم نمی‌شد. باوجود شرایط سختی که کشور دارد ما تلاش می‌کنیم پرداخت‌های مالی منظم به کارکنان، اعضای هیئت‌علمی و فراگیران ادامه داشته باشد. از مدیر مالی و معاون توسعه دانشگاه نیز می‌خواهم تاریخ پرداخت کارانه را از بیست و پنجم هرماه به بیستم ماه منتقل کنند.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود، بابیان اینکه احساس من این است که مجموعه دانشگاه همانند یک تیم کوهنوردی هستند که برای رسیدن به قله به یکدیگر کمک می‌کنند افزود: باید در پرداخت مالی منظم به کارکنان روالی را نهادینه کنیم که از ما به یادگار بماند و در آینده نیز ادامه داشته باشد.
بررسی عملکرد درمانی بیمارستان‌ها
در ادامه دکتر فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه با تبریک روز پرستار و قدردانی از تلاش شبانه‌روزی کادر پرستاری، شرایط بیمارستان‌ها را در 10 شاخص «تخت فعال»، «درصد اشغال تخت»، «متوسط مدت اقامت»، «متوسط بیمار پذیری تخت‌ها»، «فاصله بازگردانی تخت‌ها»، «مراجعه کلی سرپایی و بستری کووید»، «بستری کووید»، «بستری در بخش‌های عادی کووید»، «بستری در بخش‌های ویژه کووید» و «متوسط روزانه بیماران حاضر در بخش‌های کووید» بررسی کرد و گفت: با مدیریت پویا سعی کردیم به بهترین شکل ممکن خدمت‌رسانی کنیم.

بررسی عملکرد مالی بیمارستان‌ها

در ادامه دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، با تبریک ولات حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: خوشحالیم نظام مالی را ایجاد کردیم که بتوانیم به تعهدی که به رئیس دانشگاه در پرداخت منظم کارکنان داشتیم عمل کنیم و تأخیری در پرداخت‌ها نداشته باشیم.
دکتر بیگلر با اشاره به افزایش 2 هزار 500 تخت بیمارستانی تا 6 ماه آینده گفت: باوجود همه‌گیری کووید 19، فعالیت‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف نه‌تنها متوقف نشده بلکه همچنان ادامه دارد. در این دوره بالغ‌بر 3 هزار تخت بیمارستانی وارد چرخه خدمت‌رسانی دانشگاه می‌شود که این اتفاق کم‌نظیری است.
معاون توسعه دانشگاه بر نقش مدیران پرستاری در جذب کمک‌های خیرین تأکید کرد و گفت: خیرین اگر نیازهای بیمارستان را از زبان مدیران پرستاری بشنوند باانگیزه بیشتری کمک خواهند کرد لذا کمبودهای بیمارستان‌ها را از مدیران و روسای بیمارستان‌ها دریافت و به خیرین منتقل کنید.
سپس آزاده چترروز مدیر مالی دانشگاه، گزارش عملکرد مالی مراکز درمانی دانشگاه را در سال‌های 97 تا 99 مقایسه کرد و گفت: گزارش‌های مالی نشان می‌دهد، دانشگاه در مدیریت کووید 19 عملکرد خوبی داشته است. همچنین با اقداماتی که صورت گرفته تا پایان سال 98 دانشگاه هیچ بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی ندارد.
در ادامه هریک از اعضای جلسه به بیان دیدگاه‌ها و نظارت خود پرداختند.



  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار ,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 167400
کلمات کلیدی
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *